FUAB FormacióUniversitat Autònoma de Barcelona

Pagament

Abonament de matr√≠cula d¬īestudis de CFGS de Comer√ß Internacional

Per fer el vostre pagament parcial i/o total de l'import de matrícula, introduïu a continuació l'import que desitgeu abonar.

Nota: en el formulari que apareixerà seguidament, indiqueu en el camp Observacions quin tipus de pagament esteu realitzant (parcial o total) i l'identificador de matrícula, que podreu localitzar al vostre imprès.

Abonament de matr√≠cula d¬īestudis de CFGS de Comer√ß Internacional
 €

Política de venda i cancel·lació / devolució

Anul·lació de pre-matrícula 

Només es retornarà íntegrament l´import de la pre-matrícula en el cas d´anul·lació del programa del CFGS, o bé quan s´hagi produït un error imputable al centre. També es retornarà en el cas d´estudiants extracomunitaris a qui s´hagi denegat el visat (sempre que presentin un document acreditatiu). 

Excepcionalment, es podrà valorar la devolució de la pre-matrícula abans de l´inici del període de matrícula, sempre que la persona interessada al·legui causes personals sobrevingudes i justificades que no li permetin el seguiment normal del curs. 

Anul·lació de la matrícula 

Consulta en el següent enllaç la política d´anul·lació de la matrícula: https://www.uab.cat/web/cicles-formatius-de-grau-superior/anul-lacions-i-modificacions-1345770435185.html 

 

 

 

Av√≠s legal|Protecció de dades|Sobre el web
Som una universitat capdavantera que imparteix una docència de qualitat, diversificada, multidisciplinària i flexible, ajustada a les necessitats de la societat i adaptada als nous models de l'Europa del coneixement. La UAB és reconeguda internacionalment per la qualitat i el caràcter innovador de la seva recerca.