Universitat Autònoma de BarcelonaFUAB Formació

Pagament

La pre-matrícula és un pas indispensable per garatir la plaça als estudis de la teva elecció. Té un cost de 500 euros que cal abonar mitjançant el següent formulari.

 

Preinscripció al CFGS de Comerç Internacional
500.00 €

Política de venda i cancel·lació / devolució

Anul·lació de pre-matrícula 

Només es retornarà íntegrament l´import de la pre-matrícula en el cas d´anul·lació del programa del CFGS, o bé quan s´hagi produït un error imputable al centre. També es retornarà en el cas d´estudiants extracomunitaris a qui s´hagi denegat el visat (sempre que presentin un document acreditatiu). 

Excepcionalment, es podrà valorar la devolució de la pre-matrícula abans de l´inici del període de matrícula, sempre que la persona interessada al·legui causes personals sobrevingudes i justificades que no li permetin el seguiment normal del curs. 

Anul·lació de la matrícula 

Consulta en el següent enllaç la política d´anul·lació de la matrícula: https://www.uab.cat/web/cicles-formatius-de-grau-superior/anul-lacions-i-modificacions-1345770435185.html 

 

 

 

Av√≠s legal|Protecció de dades|Sobre el web
Som una universitat capdavantera que imparteix una docència de qualitat, diversificada, multidisciplinària i flexible, ajustada a les necessitats de la societat i adaptada als nous models de l'Europa del coneixement. La UAB és reconeguda internacionalment per la qualitat i el caràcter innovador de la seva recerca.