FUAB Formaci├│Universitat Aut├▓noma de Barcelona

Protecci├│ de dades

A. Dret d┬┤informació

Aquesta política de protecció de dades regula l┬┤accés i l┬┤ús del servei del lloc web www.tpvfuabformacio.cat i la resta de llocs web que Fundació UAB posa a disposició dels usuaris d┬┤internet interessats en els seus serveis i continguts.

De conformitat amb el que estableix a la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), Fundació UAB informa a l┬┤usuari de l┬┤existència de fitxers automatitzats de dades de caràcter personal creats per Fundació UAB i sota la seva responsabilitat.

B. Finalitat

Les dades dels usuaris registrats a través dels formularis habilitats a aquest efecte en el lloc web recaptades per Fundació UAB, seran tractades de conformitat amb les previsions establertes a la LOPD, amb la finalitat que es concreta en cadascun d┬┤aquests formularis.

C. Caràcter obligatori o facultatiu de la informació facilitada per l┬┤usuari i veracitat de les dades

Els camps obligatoris, normalment marcats amb un asterisc (*) en els formularis que ha d┬┤emplenar l┬┤usuari, són estrictament necessaris per atendre la vostra petició; la inclusió de dades en els camps restants és voluntària.

L┬┤usuari garanteix que les dades personals facilitades a Fundació UAB són veraces i es fa responsable de comunicar-li qualsevol modificació.

D. Consentiment de l┬┤usuari

L┬┤enviament de dades personals a través dels formularis electrònics de Fundació UAB, o, si escau, missatges de correu electrònic, suposa el consentiment exprés del remitent al tractament automatitzat de les dades incloses en els serveis i productes relacionats amb les finalitats dels llocs web de Fundació UAB, i l┬┤enviament de comunicacions via electrònica amb informació relacionada amb Fundació UAB i les seves iniciatives.

E. Butlletins i comunicacions electròniques

Fundació UAB podrà posar a la disposició dels usuaris que prèviament ho hagin autoritzat a través del formulari de subscripció habilitat a aquest efecte el servei d┬┤enviament d┬┤un butlletí, en el qual s┬┤inclouen les notícies, novetats i informació més rellevants del lloc web. A més, l┬┤usuari podrà donar-se de baixa o modificar les dades de subscripció a l┬┤esmentat butlletí a través del formulari interactiu inclòs en el lloc web.

D┬┤altra banda, Fundació UAB informa que remetrà comunicacions comercials per mitjans electrònics amb informació sobre altres productes, serveis i esdeveniments que puguin ser d┬┤interès per als usuaris del lloc web quan així ho sol·licitin expressament. L┬┤usuari podrà revocar aquest consentiment en qualsevol moment.

F. Seguretat

Fundació UAB manté els nivells de seguretat de protecció de dades personals conforme al Reial decret 994/1999, d┬┤11 de juny, relatiu a les mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que incloguin dades de caràcter personal, i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l┬┤usuari faciliti a través del lloc web, sense perjudici d┬┤informar-lo que les mesures de seguretat a internet no són inexpugnables.

Fundació UAB es compromet a complir amb el deure secret i la confidencialitat respecte de les dades personals incloses en el fitxer automatitzat d┬┤acord amb la legislació aplicable i a conferir-los un tractament segur en les cessions i transferències internacionals de dades que, si escau, es puguin produir.

G. Galetes i IP

L┬┤usuari accepta l┬┤ús de galetes i seguiments d┬┤IP, que permet que Fundació UAB reculli dades a efectes estadístics, com ara: data de la primera visita, nombre de vegades que s┬┤ha visitat, data de l┬┤última visita, URL i domini d┬┤on prové, explorador utilitzat i resolució de la pantalla. No obstant això, l┬┤usuari, si ho desitja, pot desactivar i/o eliminar aquestes galetes seguint les instruccions del seu navegador d┬┤internet.

H. Spamming

Fundació UAB no utilitza tècniques de "spamming" i únicament tractarà les dades que l┬┤usuari transmeti a través dels formularis electrònics habilitats en aquest lloc web o missatges de correu electrònic.

El tractament de les dades de caràcter personal i l┬┤enviament de comunicacions comercials fetes per mitjans electrònics són conformes a la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (BOE de 14 de desembre de 1999) i a la Llei 34/2002, d´11 de juliol, de serveis de la societat d´informació i de comerç electrònic (BOE de 12 de juliol de 2002).

I. Dret d┬┤oposició, correcció i actualització de dades

L┬┤usuari té dret a exercir els drets d┬┤accés, rectificació, cancel·lació i oposició (ARCO) en relació a les vostres dades de caràcter personal tractades per Fundació UAB, en els termes i les condicions previstes en el títol III de la LOPD, i us podeu adreçar directament a fuab.formacio@uab.cat o bé a l┬┤adreça postal: Edifici Blanc, Campus de la UAB, 08193 Cerdanyola del Vallès, Barcelona.

La present política de privacitat es regeix per la llei espanyola.

L┬┤usuari accepta que la versió redactada en català del present document prevaldrà sobre qualsevol versió d┬┤aquest en altre idioma.

Les parts, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els pogués correspondre, acorden sotmetre┬┤s a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.


Copyright

Fundació UAB és titular de tots els drets de propietat intel·lectual sobre el disseny i continguts de la pàgina web www.tpvfuabformacio.cat.

Fundació UAB és titular dels drets de propietat industrial referits als seus productes i serveis i específicament els relatius a les marques registrades.