Universitat Aut˛noma de BarcelonaFUAB Formaciˇ

Pagament

La pre-matrícula és un pas indispensable per garantir la plaça als estudis de la teva elecció. Té un cost de 1000 euros que cal abonar mitjançant el següent formulari.
Pre-matrÝcula del MÓster Universitari en Gestiˇ d┤Empreses Hoteleres
1000.00 €

Política de venda i cancel·lació / devolució 

Anul·lació de pre-matrícula 

Només es retornarà íntegrament l´import de la pre-matrícula en el cas d´anul·lació del programa del màster, o bé quan s´hagi produït un error imputable al centre. També es retornarà en el cas d´estudiants extracomunitaris a qui s´hagi denegat el visat (sempre que presentin un document acreditatiu). 

Excepcionalment, es podrà valorar la devolució de la pre-matrícula abans de l´inici del període de matrícula, sempre que la persona interessada al·legui causes personals sobrevingudes i justificades que no li permetin el seguiment normal del curs. 

Anul·lació de la matrícula 

Consulta en el següent enllaç la política d´anul·lació de la matrícula: https://www.uab.cat/web/fuabformacio/matricula-masters-oficials/modificacions-i-anul-lacions-de-matricula-1345770606007.html 

AvÝs legal|Protecció de dades|Sobre el web
Som una universitat capdavantera que imparteix una docŔncia de qualitat, diversificada, multidisciplinÓria i flexible, ajustada a les necessitats de la societat i adaptada als nous models de l'Europa del coneixement. La UAB Ús reconeguda internacionalment per la qualitat i el carÓcter innovador de la seva recerca.