FUAB Formaci├│Universitat Aut├▓noma de Barcelona

Payment

About the site

Requisits

Per tal de garantir el funcionament òptim del portal, els usuaris hauran de tenir les versions dels navegadors següents:

- Per als usuaris que tinguin ordinadors amb sistema operatiu Windows es recomanen els navegadors Mozilla Firefox (última versió) o Internet Explorer versió 8.0 (o superior).

- Els usuaris que tinguin ordinadors amb sistema operatiu Linux se'ls recomana actualitzar a Mozilla Firefox 2.0 o superior.

- Els que treballin amb Mac se'ls recomana utilitzar Mozilla Firefox 2.0 o Safari.

La pàgina web està optimitzada per a dues resolucions: 1280px i 1024px. Cal tenir activades les opcions Javascript i CSS per gaudir de tota la interfície gràfica, tot i que aquests elements no són imprescindibles per navegar.

La comunitat universitària té a la seva disposició el Centre d'Assistència i Suport, al telèfon 93 581 21 00 o el Servei d┬┤Informàtica del centre corresponent per a qualsevol aclariment.


Copyright

Fundació UAB és titular de tots els drets de propietat intel·lectual sobre el disseny i continguts de la pàgina web www.tpvfuabformacio.cat.

Fundació UAB és titular dels drets de propietat industrial referits als seus productes i serveis i específicament els relatius a les marques registrades.

Legal disclaimer|Data protection|About the site
We are a leading university that teaches quality teaching, diversified, multidisciplinary and flexible, adjusted to the needs of society and adapted to the new models of the Europe of knowledge. UAB As recognized internationally for the quality and innovative nature of its research.