Universitat Aut˛noma de BarcelonaFUAB Formaciˇ

Pagament

La pre-matrícula és un pas indispensable per garatir la plaça als estudis de la teva elecció. Té un cost de 500 euros que cal abonar mitjançant el següent formulari.

 

Preinscripciˇ al CFGS de Comerš Internacional
500.00 €

Política de venda i cancel·lació / devolució

Anul·lació de reserva de plaça

Només es retornarà íntegrament l´import de la reserva de plaça en el cas d´anul·lació del programa de CFGS, o bé quan s´hagi produït un error imputable al centre. També es retornarà en el cas d´estudiants extracomunitaris a qui s´hagi denegat el visat (sempre que presentin un document acreditatiu).

Excepcionalment, es podrà valorar la devolució de la reserva de plaça abans de l´inici del període de matrícula, sempre que la persona interessada al·legui causes personals sobrevingudes i justificades que no li permetin el seguiment normal del curs.

Anul·lació de la matrícula

Com a norma general, les anul·lacions de matrícula només es podran sol·licitar si la persona interessada al·lega motius o causes personals sobrevingudes i justificades que no li permetin el seguiment normal del curs. Si la sol·licitud es presenta dins dels 30 dies següents a la formalització de la matrícula, en cas que s´autoritzi la devolució, es retindrà un 35% de l´import total de la matrícula en concepte de despeses generals (lliurament de documentació, reserva de plaça, despeses administració). Fora d´aquest termini si s´autoritza la devolució es retindrà un 35% de l´import total de la matrícula corresponent al període del curs transcorregut.

 

 

AvÝs legal|Protecció de dades|Sobre el web
Som una universitat capdavantera que imparteix una docŔncia de qualitat, diversificada, multidisciplinÓria i flexible, ajustada a les necessitats de la societat i adaptada als nous models de l'Europa del coneixement. La UAB Ús reconeguda internacionalment per la qualitat i el carÓcter innovador de la seva recerca.